Pieter de Kruif stelt zich voor. De nummer 1 van Lijst 1.

Dag Woudenbergers,

Ik ben Pieter de Kruif en als geboren en getogen Woudenberger zet ik me met veel plezier in voor alle Woudenbergers en de Woudenbergse samenleving in zijn geheel. Dit doe ik de laatste 7 jaar als wethouder namens GBW en daarvoor 10 jaar als gemeenteraadslid. En met veel enthousiasme en plezier en ik hoop de komende periode ook weer namens GBW in het college te zitten zodat we ons kunnen blijven inzetten om Woudenberg nog mooier, Woudenberg nog beter te maken.

Daarnaast zet ik met, net als vele Woudenbergers, in als vrijwilliger. Als scheidsrechter kunt u me regelmatig aan de gang zien bij onze plaatselijke voetbalvereniging. Woudenberg is een prachtige gemeente waar velen van u actief zijn om met elkaar Woudenberg te maken zoals we zijn, dat we omzien naar elkaar en elkaar helpen waar nodig.

De afgelopen jaren hebben we veel bereikt, zoals goede onderwijshuisvesting, financieel gezonde gemeente en goede zorg en ondersteuning voor diegene die dat nodig hebben en daarmee ook het realiseren van de coöperatie de Kleine Schans waar dit door organisaties, verenigingen, kerken, u etc te verbinden nog beter van wordt.

Maar ook over de renovatie van de sportvelden en de speelvoorzieningen in alle wijken is besloten dit aan te pakken en te verbeteren. Dit zal de komende periode zichtbaar worden. De invulling van de speelvoorzieningen wordt direct met de bewoners/kids besproken en in 2018 wordt gestart in de wijk Nieuwoord.

Duurzame ontwikkelingen zijn gerealiseerd zoals de straatverlichting, repair cafe en zonnepanelen, het centrum is gezellig en veiliger geworden en initiatieven worden gestimuleerd en gefaciliteerd. Denk hierbij aan Samen op Zondag en de jeugdloop tijdens winterloop, beachkorfbalveld, Woudenberg Sportief, ontmoetingsruimte voor dementie, etc.

Juist deze initiatieven dragen bij een een samenleving waarin iedereen meedoet en waar partijpolitiek lokaal geen rol speelt maar de mens centraal staat, u centraal staat!

Naast deze mooie projecten blijven we (sociale) woningbouw realiseren voor onze jongeren, gezinnen en ouderen. Zodat de wijken levendig en divers blijven waar we als jong en oud door elkaar en met elkaar wonen, werken en leven.

Dit zijn onder andere ook de projecten waar we ons als GBW voor blijven inzetten, dit vraagt constante aandacht en ontwikkeling, naast alle andere belangrijke zaken die in in ons programma staan waaronder uiteraard de toenemende verkeersdrukte N224 en N226, gratis WIFI bij ontmoetingsplaatsen en behoud en goede sport- en culturele voorzieningen.

Dit kunnen we samen met u bereiken door met u in gesprek te gaan, zoals tijdens onze inloopavonden, en naar u te luisteren. Want u weet waar Woudenberg behoefte aan heeft, of juist niet. Uw stem telt!

We hoeven niet alles te hebben maar wat we hebben moet goed zijn.

Woudenberg, dat ben jij.
Woudenberg, dat zijn wij!

Met vriendelijke groet,
Pieter de Kruif


Wist je dat je nu ook kunt WhatsAppen met GBW? 
Heb je een vraag, tip of gewoon een bijzondere foto van ons mooie Woudenberg?
WhatsApp dan naar: 06-114 88 66 7