Peter van Schaik stelt zich voor. De nummer 7 van Lijst 1.

Mijn naam is Peter van Schaik, 63 jaar. Ik ben geboren in Scherpenzeel, maar woon nu alweer 11 jaar met veel plezier in het mooie Woudenberg.

Ik wil me actief gaan inzetten voor de bewoners van de gemeente Woudenberg als kandidaat voor GemeenteBelangen Woudenberg. Aan de benodigde tijd hiervoor zal het me niet ontbreken gezien mijn aanstaande pensionering. Ik wil graag een luisterend oor zijn voor de Woudenbergers. Wat houdt de mensen bezig, wat zijn hun wensen, waar zit eventuele onvrede en hoe kan ik daarin een positieve bijdrage leveren voor de bewoners namens GemeenteBelangen Woudenberg?  Dat is mijn drijfveer in de gemeentepolitiek.

Ik werk nu nog bij de Belastingdienst als projectleider ICT. Per 1 juli 2018 hoop ik gebruik te kunnen maken van vervroegde uittreding, waardoor ik kan genieten van mijn pensioen. Ik ga mezelf zeker vermaken met mijn grootste hobby: veel weg op de racefiets. Ik heb samen met een paar medefietsers in 2016 een wielerclubje opgericht, met fietsers uit Woudenberg en Scherpenzeel. Ons verzamelpunt is de bekende Pothbrug. Ook wil ik mijn oude hobby vissen weer oppakken. En ik wil me dus weer inzetten voor de gemeentepolitiek.

Hierin ben ik al eerder actief geweest.  Ik was ruim 15 jaar schaduwfractie- en bestuurlid. Daarnaast ben ik voorzitter geweest van het stichtingsbestuur van de Heijhorst (nu de Breehoek) in Scherpenzeel en van de stichting Triatlon Scherpenzeel. Van 2008 tot 2017 was ik ook bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren van de Weteringsehof.

Ik wil graag een luisterend oor zijn voor de Woudenbergers.

Ik ben binnen de politiek breed geïnteresseerd, maar mijn belangstelling gaat vooral uit naar de taken binnen het Sociaal Domein en Onderwijs. Binnen onze gemeente is het belangrijk dat we een kwalitatief goed basisonderwijs kunnen waarborgen met een goede huisvesting. Voor de kinderen die zijn aangewezen op het bijzonder onderwijs buiten Woudenberg, moeten we goede en passende vervoersvoorzieningen kunnen garanderen. En dit zijn slechts twee speerpunten uit ons verkiezingsprogramma. Stem GBW,zodat wij ons verkiezingsprogramma voor u kunnen realiseren. Woudenberg, dat zijn wij!

Met vriendelijke groet,
Peter van Schaik
Schanspark 12
3931 KV Woudenberg.


Wist je dat je nu ook kunt WhatsAppen met GBW? 
Heb je een vraag, tip of gewoon een bijzondere foto van ons mooie Woudenberg?
WhatsApp dan naar: 06-114 88 66 7