Marco van de Hoef stelt zich voor. De nummer 2 van Lijst 1.

Mijn naam is Marco van de Hoef. Ik ben in 1970 geboren in Amersfoort, maar in 1971 samen met mijn ouders in Woudenberg komen wonen. Niet geboren dus, maar wel getogen, opgegroeid en gevormd in ons mooie dorp. Ik heb een relatie met Jolanda van Baaren en ben trotse vader van Mats en Kirstin. In het dagelijks leven ben ik directeur van Revon. Revon is een full-service communicatiebedrijf gevestigd in Woerden.

Vanaf 2006 zit ik in de gemeenteraad van Woudenberg. Gevraagd door toenmalig wethouder Judith Ravestein en al snel heel enthousiast geworden om mijzelf vanuit de politiek in te zetten voor ons mooie dorp. Ik ben een proactief ingesteld mens en haal energie uit het realiseren van doelen en projecten.

Als raadslid zit ik, samen met mijn collega’s, aan de knoppen als het gaat om het ontwikkelen en verbeteren van Woudenberg. En dat geeft veel energie en voldoening. Ik vind het belangrijk om duidelijk en herkenbaar beleid te blijven ontwikkelen en uit te voeren. Beleid waarin Woudenbergers zich kunnen herkennen. Open, transparant en doelgericht, waarbij het minstens zo belangrijk is dat we openstaan voor kritiek en voor verbetering(en). Samen maken we de uitvoering dan nog beter. Goede en tijdig toegankelijke communicatie is daarbij erg belangrijk. GBW zet zich in om beleid en uitvoering zo duidelijk mogelijk te communiceren. Zowel via de website van onze gemeente, onze eigen website en social media kanalen.

Al vele periodes maakt GBW deel uit van het college van B&W in Woudenberg. Veel hebben wij al kunnen bereiken. Ik ben daar trots op. Neem nou ons dorpscentrum bijvoorbeeld. In de afgelopen periode is ons centrum volledig opgeknapt, met een in mijn optiek zeer fraai resultaat. De komende periode willen we daarop doorpakken door onze winkeliers nog meer op de kaart te zetten. Ons dorpscentrum moet meer gaan bruisen. In een aantrekkelijk centrum is altijd wel wat te doen! Hiervoor willen we, in samenwerking met de DES een dorps-marketeer aanstellen. Een flexibele creatieve marketing specialist die mooie evenementen en acties ontwikkelt samen met onze ondernemers.

Ook willen we in de komende periode nog meer aandacht besteden aan groenonderhoud en onkruidbestrijding. Voor vele inwoners van Woudenberg terecht een ergernis. De onderhoudssystematiek is al wel aangepakt in de afgelopen periode, maar of deze goed werkt en of de frequentie van onderhoud voldoende is moet nog blijken. GBW wil, als dat nodig is meer geld in de begroting vrijmaken voor groenonderhoud en onkruidbestrijding. Een netjes en goed (groen)onderhouden dorp is ook een veiliger dorp, oftewel waar je woont, moet het goed zijn. Daar wil ik mijzelf persoonlijk in de komende periode weer voor inzetten. Woudenberg is een prachtig dorp om in te wonen, maar we kunnen niet achterover leunen. We moeten blijven werken aan ons mooie dorp. Samen maken we Woudenberg nog mooier en beter, want Woudenberg, dat zijn wij!

Woudenberg …dat zijn wij.

Met vriendelijke groet,
Marco van de Hoef


Wist je dat je nu ook kunt WhatsAppen met GBW? 
Heb je een vraag, tip of gewoon een bijzondere foto van ons mooie Woudenberg?
WhatsApp dan naar: 06-114 88 66 7