Sylvia den Herder verlaat Gemeenteraad Woudenberg

Woudenberg – Sylvia den Herder, Gemeenteraadslid namens GemeenteBelangen Woudenberg, heeft besloten zich terug te trekken uit haar functie. Het besluit komt voort uit de uitdaging om het raadswerk met haar reguliere werk te combineren.  Sylvia blijft als actief lid nauw betrokken bij de partij.

Sylvia den Herder combineert haar eerste periode in de Woudenbergse Gemeenteraad met een uitdagende functie bij de Hogeschool Utrecht, als adviseur medezeggenschap/griffier voor de hogeschoolraad. “De combinatie van raadswerk en mijn werk aan de Hogeschool is niet langer vol te houden. Beide functies vragen om volledige inzet”, verduidelijkt den Herder.

Gedurende haar tijd als raadslid bracht zij haar ervaring met besluitvormingsprocessen en haar passie voor duurzaamheid in. GemeenteBelangen Woudenberg is haar erkentelijk voor haar bijdragen en waardeert haar inzet voor de partij en de gemeente.

De partij hoopt spoedig een vervanger voor Sylvia den Herder aan te wijzen om daarmee  de belangen van de Woudenberger in de gemeenteraad goed te kunnen blijven vertegenwoordigen. Tot die tijd zal de huidige fractie de taken van Sylvia in de gemeenteraad overnemen.