Jesse Lindhout stelt zich voor. De nummer 12 van Lijst 1.

Beste Woudenbergers,

Mijn naam is Jesse Lindhout en ik ben 20 jaar oud. 14 jaar geleden ben ik in ons mooie dorp komen wonen. Je kunt mij dus wel een getogen Woudenberger noemen. De kans is groot dat je mij weleens hebt gezien bij VV Woudenberg. Mijn familie en vrienden zeggen altijd dat dit mijn tweede thuis is. En dat klopt ook wel. Gemiddeld ben ik er zo’n vijf keer per week te vinden om training te geven of zelf te trainen. Ook ben ik voorzitter van een internationaal topvoetbal-toernooi.

Ik vind sport een erg belangrijk punt in onze samenleving. Met een net afgeronde studie in de sport zie ik toch dat de Playstation en Xbox meer worden gebruikt dan de schommel en het klimrek om de hoek. Ik ben daarom erg blij dat Woudenberg een groot verenigingsleven kent en daar ook tijd en geld in investeert. Met als voorbeeld de vernieuwing van het korfbalveld en de aanleg van twee padel-banen bij de tennisvereniging. Ik vind het belangrijk dat deze ontwikkelingen ook de komende jaren door blijven gaan.

Ik sta op de lijst bij Gemeentebelangen Woudenberg, omdat ik het belangrijk vind dat jongeren hun stem ook laten horen. Er is een beeld dat de politiek en de beslissingen die er genomen moeten iets is voor gewichtige dames en heren in Den Haag. Maar dat is niet zo. Er moet steeds meer op gemeentelijk niveau beslist worden, waar wij als Woudenbergers direct mee te maken hebben. Ik denk dat de jongeren hierin belangrijk zijn. Niet alleen omdat wij een groot deel van het totale aantal Woudenbergers zijn, maar ook omdat jongeren de toekomst hebben.

Voor mij is GemeenteBelangen Woudenberg een mooi voorbeeld hoe je op gemeentelijk niveau je steentje kan bijdragen. Een brede partij die zich inzet voor Woudenberg en voor wat ik belangrijk vind. Daarom kun je mij vinden op plek 12 van Lijst 1.

Woudenberg …dat zijn wij.

Met vriendelijke groet,
Jesse Lindhout


Wist je dat je nu ook kunt WhatsAppen met GBW? 
Heb je een vraag, tip of gewoon een bijzondere foto van ons mooie Woudenberg?
WhatsApp dan naar: 06-114 88 66 7