GemeenteBelangen Wandeling door Woudenberg

Met de gemeenteraad verkiezingen van woensdag 16 maart 2022 voor de boeg gaat de fractie van GBW graag in gesprek met Woudenbergers. 

Peter van Schaik, fractievoorzitter van GBW geeft aan: ‘Vaak zitten er hele goede ideeën bij inwoners die we graag willen horen en mee aan de slag willen als die ideeën haalbaar zijn. Samen met jullie, als betrokken Woudenbergers, om die ideeën op te halen, willen we gaan wandelen door ons mooie dorp.

We starten op het Poortplein en eindigen uiteindelijk bij De Camp voor een lekker kopje koffie. We gaan twee wandelingen organiseren. Eén op zaterdag 9 oktober en één op woensdag 13 oktober. Op beide dagen gaan we starten om 13.00 uur op het Poortplein. In ongeveer 1,5 uur wandelen we dan samen naar De Camp terwijl we ideeën met elkaar uitwisselen. GBW zal de bruikbare ideeën oppakken en opnemen in het GBW-verkiezingsprogramma’.

Wil je op één of wellicht beide dagen meewandelen, en meedenken, geef je dan op door een mailtje te sturen naar fractie@gemeentebelangenwoudenberg.nl. Je kunt uiteraard ook gewoon naar het Poortplein komen de 9e of de 13e oktober. GemeenteBelangen Woudenberg kijkt uit naar jouw deelname aan onze wandeltocht en de ideeën die je hebt. Heel graag tot 9 of 13 oktober, 13.00 uur op het Poortplein.