Fractie GemeenteBelangen Woudenberg met Irene Houtsma weer op volle sterkte

Woudenberg, 5 juli 2023 – Nadat eerder deze maand bekend werd dat Sylvia den Herder de fractie van GemeenteBelangen Woudenberg (GBW) gaat verlaten, komt de partij nu met positief nieuws. Irene Houtsma, een ervaren kracht met een achtergrond in de lokale politiek en ruimtelijke ontwikkeling, zal Sylvia opvolgen als fractielid.

Irene is geen onbekende in de gemeentepolitiek. Ze zat tijdens de vorige raadsperiode namens GBW in de Woudenbergse raad. Daarnaast heeft ze vanuit haar zelfstandige rol als adviseur en projectmanager ruimtelijke ontwikkeling uitgebreide ervaring opgedaan bij verschillende gemeenten. Haar kennis en expertise zullen zeker van pas komen bij het behartigen van de belangen van alle Woudenbergers.

GBW is blij dat met de komst van Irene de zetel van Sylvia op een naadloze manier wordt overgenomen. Niet in de laatste plaats omdat met Sylvia de enige vrouw uit de fractie dreigde te vertrekken.

Irene heeft er veel zin in: “In mijn nieuwe rol zal ik nauw gaan samenwerken met Britt Radstaake (21), een jong lid van GBW. Samen gaan we er iets moois van maken.” Britt ziet deze samenwerking als een kans om meer te leren over het raadswerk: “Het is voor mij een laagdrempelige manier om kennis te maken met de Woudenbergse politiek en ik vind het een hele eer dit samen met Irene aan te pakken.”

Met de aanstelling van Irene en de toevoeging van Britt aan de (schaduw)fractie kijkt Gemeentebelangen Woudenberg vol vertrouwen naar de toekomst. “Samen blijven we ons iedere dag inzetten om Woudenberg vooruit te helpen.” Aldus Ronald de Snoo, voorzitter van GBW.

Einde persbericht

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ronald de Snoo, voorzitter van GemeenteBelangen Woudenberg, via ronalddesnoo@gmail.com of 0654376275.