GBW-Café in de Barom te Woudenberg

Eerste GBW-Café succesvol!

Op 16 maart organiseerde GBW haar eerste GBW-Café in Proathuus Barom op het Poortplein. Doelstelling van de fractie van GBW: in contact komen en blijven met onze inwoners over alles wat er speelt in onze gemeente. Omdat het de eerste editie was, was vooraf niet goed in te schatten hoeveel Woudenbergers naar de bijeenkomst zouden komen. De fractie werd hierin positief verrast. In totaal hebben tussen de 15 en 20 ‘niet GBW’ leden het GBW-café bezocht. Bezoekers die allemaal enthousiast waren over het genomen initiatief van GemeenteBelangen Woudenberg.

 

Een scala aan verschillende onderwerpen zijn met de raadsleden van GBW besproken. Uiteraard kwam het Henschotermeer aan bod. Maar ook de Woudenbergse vlag, het cultuurhuis, woningbouw in Woudenberg, ons dorpscentrum, de brandweer en de uitbreiding van de biogascentrale waren onderwerpen van gesprek. Daarnaast waren er enige gerichte vragen die gingen over bestemmingsplannen die actueel zijn in ons dorp.

 

Peter van Schaik, fractievoorzitter van GBW: “ik ben echt enthousiast over de opkomst en de onderwerpen die zijn besproken tijdens ons eerste GBW-café. Stuk voor stuk betrokken inwoners van Woudenberg die ons hebben gevoed met informatie waarmee we in de fractie en de gemeenteraad verder kunnen. Daarnaast was het ook gewoon gezellig en ontspannen. Ons eerste GBW-café gaat zeker een vervolg krijgen. Hou onze socials maar goed in de gaten”.