Samen Woudenberg (Blog van Annette van der Ham, Voorzitter bestuur GBW)

“Samen Woudenberg” is een slogan die Gemeentebelangen Woudenberg in haar verkiezingsprogramma heeft opgenomen. Ook enkele andere partijen hadden iets van die strekking in hun partijprogramma. Een slogan die je op meerdere manieren kan uitleggen.

Een daarvan is dat Woudenbergers veel samen doen. Dat is me de laatste weken weer enorm opgevallen. De avond vierdaagse, het vieren van de promotie van het eerste team van de voetbal, het kampioenschap bij de korfbal, haantjesdag en een beachkorfbal event op het Henschotermeer. Dat zijn dan een aantal activiteiten waar ik zelf bij aanwezig was. En zo zijn er nog veel meer evenementen of activiteiten geweest in dit mooie dorp. Allemaal georganiseerd voor en door Woudenbergers. Super leuk, maar het maakt dat deze tijd van het jaar er een is van veel drukte.

Nu wil ik even stil staan bij de gemeenteraadsleden, die vele uren, vele avonden in de Woudenbergse politiek steken. Ik heb ontzettend veel respect en bewondering voor deze groep mensen. Vanuit dit blog wil ik dan ook “onze” fractieleden van GBW ontzettend bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en tijd die zij in de politiek van Woudenberg steken en hebben gestoken. Erik, Ronald, Wim, Pim, Bart en Marco ontzettend bedankt! Jullie zijn een super team. Ik wens jullie alvast een heel fijn ontspannen zomerreces toe, met veel tijd voor bezinning en vooral ook voor jullie naasten!

Maar eerst nog even die Algemene Beschouwingen hè

Annette van der Ham

Voorzitter GBW

 images