2015 start voor GBW met de lancering van haar nieuwe website!

(Blog Marco van de Hoef, fractievoorzitter GemeenteBelangen Woudenberg)

We schrijven 1 januari 2015, er ligt weer een volledig nieuw jaar voor ons, met meer dan voldoende uitdagingen en kansen voor ons allemaal.

Laat ik beginnen met u allen een heel mooi, gezond, uitdagend, maar vooral sprankelend nieuw jaar toe te wensen. Uiteraard mede namens mijn volledige fractie en het bestuur van GBW. Laten we proberen er gezamenlijk een prachtjaar van te maken.

2014 was voor GBW een geweldig jaar, we hebben veel kunnen bereiken na onze verkiezingswinst in maart. GBW ging van 5 naar 6 zetels in de gemeenteraad. Na diverse goede en constructieve overleggen met alle andere raadsfracties en terugkoppeling aan en met het bestuur heeft de fractie van GBW ervoor gekozen om de coalitie met het CDA voort te zetten. In een meer dan prima harmonie is er in het college en in de coalitie samengewerkt.

In de laatste maanden van 2014 is er gewerkt aan de totstandkoming van deze nieuwe site. Een overduidelijke verbetering waar we als fractie en bestuur heel tevreden over zijn.

Een duidelijke structuur, overzichtelijk en fraai met foto’s van ons mooie Woudenberg vormgegeven site. Tegelijkertijd zijn we binnen de nieuwe PR commissie aan de slag gegaan om de communicatie met onze inwoners, onze bedrijven en winkeliers, de gemeente en de communicatie binnen GBW te stroomlijnen en verder te verbeteren.

Via onze nieuwe site gaan we u met regelmaat op de hoogte houden van de politieke actualiteiten, nieuwsberichten en blogs. Uiteraard zien we uw feedback graag tegemoet. Reageert u gerust en veelvuldig, wij zijn er voor u. Wij zijn en maken “Samen Woudenberg”.

Sebastiaan, onwijs bedankt voor het bouwen en opleveren van onze prachtige nieuwe site. De communicatie van GBW maakt een doorstart, en daar heb jij een belangrijk deel aan bijgedragen!

Marco van de Hoef

Fractievoorzitter GBW