Bart Radstaake stelt zich voor. De nummer 6 van Lijst 1.

In 1973 ben ik, Bart Radstaake, samen met mijn ouders en broers in Woudenberg komen wonen. Geen  geboren, maar zeker wel getogen Woudenberger.

In het dagelijks leven ben ik als projectleider werkzaam bij een landelijk opererend ingenieursbureau. Als ingenieursbureau helpen wij onze klanten in de Chemie, Food, en Pharma om het beste uit hun producten en mensen te halen.

Het beste uit elkaar halen is waar ik ook als kandidaat raadslid voor GemeenteBelangen Woudenberg voor sta. Samen krijg je immers nog altijd veel meer voor elkaar dan alleen.

Naast mijn werk als projectleider en als raadslid voor GBW ben ik ook al vanaf mijn komst in Woudenberg lid van en vrijwilliger bij Voetbalvereniging Woudenberg. Vele jaren ben ik actief geweest in de jeugdcommissie, als leider en scheidsrechter. Momenteel ben ik regelmatig op zaterdag te vinden in de bestuurskamer om de tegenstanders te verwelkomen. En tijdens de gesprekken met deze bezoekende teams hoor ik steeds weer hoe goed wij het in Woudenberg voor elkaar hebben. Mooi dat wij als GemeenteBelangen Woudenberg hier een belangrijke bijdrage aan hebben kunnen leveren.

Naast de inzet voor de voetbalvereniging ben ik actief betrokken geweest bij de Dol Dwaze Kinder Kunst Dagen. Een mooi project waarbij de jeugd van Woudenberg op een eenvoudige wijze bij Kunst betrokken kan worden. En mooi ook dat hiervoor een ideale plek in Woudenberg is, het Cultuurhuis. Als GBW zijn wij er voorstander van om ons Cultuurhuis zoveel mogelijk als openbare ontmoetingsplaats voor alle Woudenbergers open te stellen, zowel voor ouderen als jongeren. En niet alleen op doordeweekse dagen, maar -als er behoefte aan is- ook zaterdag en zondag.

Als vader van twee kinderen zal ik mij ook sterk (blijven) maken voor voldoende mogelijkheden voor jongeren en ouderen om in hun eigen dorp te (blijven) wonen. Met het tweejaarlijks woningbehoefte-onderzoek krijgen we goed inzicht welke woningen gebouwd moeten worden om aan de vraag van alle Woudenbergers te blijven voldoen.

Mocht ik ook voor de komende periode als raadslid in de gemeenteraad gekozen worden dan wil ik graag de ambities van de Expeditie Duurzaamheid verder voor het voetlicht en waar mogelijk  ten uitvoering brengen.

De eerste stappen zijn in het dorp als zichtbaar met de komst van laadpalen voor elektrische auto’s en de invoering van Diftar voor het gescheiden ophalen van huisvuil. De volgende stappen die wij als GBW graag gerealiseerd zie oplaadvoorzieningen voor elektrische fietsen en een meer ecologische invulling van het openbaar groen met meer dan normale aandacht voor biodiversiteit.

Als GBW hebben wij de afgelopen jaren veel weten te bereiken. Dit hebben wij kunnen doen met dank aan jullie stemmen tijdens de verkiezingen. Ook deze keer hoop ik ook weer op jullie steun zodat we met z’n allen kunnen blijven zeggen. “Woudenberg …dat zijn wij

Met vriendelijke groet,
Bart Radstaake


Wist je dat je nu ook kunt WhatsAppen met GBW? 
Heb je een vraag, tip of gewoon een bijzondere foto van ons mooie Woudenberg?
WhatsApp dan naar: 06-114 88 66 7