Arno Vink stelt zich voor. De nummer 5 van Lijst 1.

Dag Dorpsgenoten!

Mijn naam is Arno Vink en ik ben 41 jaar geleden geboren in ons mooie Woudenberg. Samen met mijn partner heb ik twee kinderen, Britt van 16 en Rowin van 4. De kans is groot dat je mij weleens in het dorp tegenkomt, want ik ben op veel plekken te vinden. Sinds drie jaar heb ik een eigen assurantiekantoor in Woudenberg. Hier werk ik samen met mijn collega Chantal om klanten optimaal van dienst te zijn. Ik ben er trots op dat de zakelijke en particuliere klanten voor het grootste gedeelte uit dorpsgenoten bestaan.

Ook bij de verschillende sportverenigingen zou je me tegengekomen kunnen zijn. Ik ben ruim 15 jaar voorzitter geweest van Stichting Zaalvoetbal De Camp en in het verenigingsleven altijd sportief geweest bij de diverse Woudenbergse clubs. Als klein kereltje bij de korfbal begonnen en later zelfs nog het vlaggenschip van onze voetbalvereniging weten te halen. Ook tennis ik graag en kun je me in de sportschool vinden. Op zaterdag ben ik nog steeds betrokken bij Voetbalvereniging Woudenberg als teammanager van het eerste.

Ik wil me inzetten voor Gemeentebelangen Woudenberg, omdat de politiek me altijd heeft geboeid. Ik kies voor GBW, omdat de speerpunten voor mij het dichtst bij de wensen van Woudenbergers staan. Niet gebonden aan de standpunten van landelijke partijen, waardoor wij ons echt kunnen richten op wat er in ons dorp speelt. Voor en door Woudenbergers, daarom wil ik me beschikbaar stellen als raadslid.

Dat de GemeenteBelangenWoudenberg zich optimaal inzet voor al onze sportaccommodaties en de toekomst hiervan is dus voor mij een geweldig speerpunt. Hier moeten we ons voor blijven inzetten. Ik ga ervoor. Ik vind het belangrijk dat een politieke partij weet wat er speelt in de gemeente. Alleen op die manier kun je een standpunt vormen over de biologische varkensstal, het tentfeest met Oud en Nieuw en andere onderwerpen. Als het even mogelijk is, dan moeten we er alles aan doen om met de volgende jaarwisseling weer een mooi feest te organiseren, waar jong en oud elkaar bij elkaar kunnen komen. Ook activiteiten zoals Haantjesdag moeten we koesteren.

Woudenberg is een fijne plek om te wonen. Daarom vind ik het ook niet gek dat steeds meer mensen van buitenaf hier een huis zoeken. Waar je woont moet het goed zijn en goed blijven. Laten we zorgen dat Woudenberg zijn eigen identiteit houdt door beleid voor en door Woudenbergers vorm te geven.

GBW wil betaalbare (sociale) woningbouw stimuleren om er voor te kunnen zorgen dat ouderen in hun eigen dorp kunnen blijven, maar ook om ervoor te zorgen dat onze kinderen Woudenberger kunnen blijven. Voor het zover is dat kinderen uit huis gaan, moeten ze veel meer mogelijkheden krijgen om te spelen. Wij zetten ons in voor goede speelvoorzieningen. Ook moeten we inzetten op voorzieningen voor de oudere jeugd, zodat deze niet op straat hoeft te hangen.  Laten we hen faciliteiten aanbieden waar ze wat mee kunnen! Om dit te bereiken blijft communicatie met deze doelgroep essentieel. Met een dochter van 16 krijg ik het nodige mee van wat er speelt onder de jeugd en kunnen we de conversatie opzoeken!

Ik sta voor een Woudenberg dat door Woudenbergers vorm krijgt en waarin we lokaal doen wat we lokaal kunnen. Woudenberg voor en door Woudenberg! GBW, want Woudenberg …dat zijn wij.

Met vriendelijke groet,
Arno Vink


Wist je dat je nu ook kunt WhatsAppen met GBW? 
Heb je een vraag, tip of gewoon een bijzondere foto van ons mooie Woudenberg?
WhatsApp dan naar: 06-114 88 66 7