Het GBW-bestuur

Het team van Gemeentebelangen Woudenberg bestaat uit gedreven en gepassioneerde dorpsgenoten. Het GBW-bestuur bestaat uit 5 leden. Onder leiding van voorzitter Annette van der Ham worden de grote lijnen en het partijprogramma uitgezet. Wethouder Pieter de Kruif en 6 raadsleden zitten namens GemeenteBelangen Woudenberg in de gemeenteraad.

Voorzitter

Ronald de Snoo

Ronald de Snoo

Voorzitter

Secretaris

Richella Bouwheer

Richella Bouwheer

Secretaris

Mijn naam is Richella Bouwheer, 25 jaar en als echte Woudenbergse kan ik mij geen mooier dorp voorstellen om te wonen dan Woudenberg. De perfecte ligging van Woudenberg waardoor je zowel snel in de stad bent als in de prachtige natuur en de fijne intieme sfeer die er in het dorp heerst maken voor mij Woudenberg zo prettig wonen. In 2017 heb ik besloten mij dan ook actief in te zetten voor de vooruitgang van Woudenberg. Ik heb mij aangemeld bij GBW en heb direct een mooie rol mogen vervullen binnen de Pr-commissie, later is daar de rol van secretaris bijgekomen.
In de zomer van 2018 heb ik de master Business Development & Entrepreneurship afgerond en inmiddels werk ik als business consultant bij Bvolve. Als adviesbureau helpen wij zowel overheden als bedrijven bij hun digitale business transformaties.

Penningmeester

Bert Wagensveld

Bert Wagensveld

Penningmeester

Ik ben in Scherpenzeel geboren, maar woon sinds 1965 in Woudenberg. Ik heb twee zonen en woon samen.

Al meer dan 25 jaar ben ik actief lid van Gemeentebelangen Woudenberg. Ik heb 12 jaar in de gemeenteraad gezeten namens GBW en was daarvan 8 jaar voorzitter van de Raadscommissie. Een mooie en bijzondere taak.

Naast GBW ben ik druk met mijn werk als beleidsmedewerker personeel. Dit ben ik bij een stichting die financiële en personele administratie verzorgt voor scholen in het Speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden in het basis- en voortgezet onderwijs.

Ik vind het belangrijk dat er een lokale partij als Gemeentebelangen Woudenberg bestaat. Net als veel Woudenbergers, waardoor we met GBW al meer dan 20 jaar de grootste partij in Woudenberg mogen zijn. Als bestuurslid lever ik graag mijn bijdrage aan deze partij en aan ons mooie dorp.

Bestuurslid

Pim van Buuren

Pim van Buuren

Bestuurslid

Ik ben Pim van Buren, ik ben geboren in Amersfoort en woon sinds 1974 in Woudenberg.

Ik ben meerdere jaren bestuurlijk betrokken geweest bij de voetbalvereniging Woudenberg en tennisvereniging ‘t Schilt. Daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar lid van GemeenteBelangen Woudenberg, waarvoor ik de laatste jaren (2014-2018) in de Gemeenteraad gezeten heb.

Vervolgens ben ik weer, net al voor de raadsperiode, in het bestuur toegetreden als algemeen lid.

Welkom op deze GBW-bestuurs pagina. Maak kennis en lees wat ons motiveert. Heb je een vraag, wil je lid worden of je als vrijwilliger inzetten? Neem dan contact met ons op. Niet twijfelen, gewoon doen.

Onze werkomgeving

We werken veelal vanuit huis, maar de raadsvergaderingen worden gehouden op het mooiste gemeentehuis van de regio. Overleggen van het bestuur en diverse werkgroepen vinden gewoon plaats vanaf de keukentafel bij onze raads- en bestuursleden die allemaal in het mooie Woudenberg wonen.