Het GBW-bestuur

Het team van Gemeentebelangen Woudenberg bestaat uit gedreven en gepassioneerde dorpsgenoten. Het GBW-bestuur bestaat uit 5 leden. Onder leiding van voorzitter Annette van der Ham worden de grote lijnen en het partijprogramma uitgezet. Wethouder Pieter de Kruif en 6 raadsleden zitten namens GemeenteBelangen Woudenberg in de gemeenteraad.

Voorzitter

Ronald de Snoo

Ronald de Snoo

Voorzitter

Ik ben Ronald de Snoo (36) en woon al sinds mijn 6e met veel plezier in Woudenberg. Ik ben getrouwd met Lian en de trotse vader van Vik (3) en Stan (0).

Ik studeerde communicatie in Arnhem en werkte daarna bij de KNVB, Rabobank en MKB Servicedesk. Vervolgens startte ik een ondernemersavontuur met het contentmarketingbureau Agency No9 en nadat dit bedrijf werd overgenomen door Van Spaendonck in Tilburg, ben ik vanuit daar actief.

Als student rolde ik de politiek in Woudenberg in en was ik namens GBW 8 jaar lang Gemeenteraadslid. Sinds een paar jaar ben ik voorzitter van de mooiste partij van Woudenberg en hoop ik zo mijn steentje bij te dragen aan ons prachtige dorp.

Secretaris

Bart Radstaake

Bart Radstaake

Secretaris

Penningmeester

Bert Wagensveld

Bert Wagensveld

Penningmeester

Ik ben in Scherpenzeel geboren, maar woon sinds 1965 in Woudenberg. Ik heb twee zonen en woon samen.

Al meer dan 25 jaar ben ik actief lid van Gemeentebelangen Woudenberg. Ik heb 12 jaar in de gemeenteraad gezeten namens GBW en was daarvan 8 jaar voorzitter van de Raadscommissie. Een mooie en bijzondere taak.

Naast GBW ben ik druk met mijn werk als beleidsmedewerker personeel. Dit ben ik bij een stichting die financiële en personele administratie verzorgt voor scholen in het Speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden in het basis- en voortgezet onderwijs.

Ik vind het belangrijk dat er een lokale partij als Gemeentebelangen Woudenberg bestaat. Net als veel Woudenbergers, waardoor we met GBW al meer dan 20 jaar de grootste partij in Woudenberg mogen zijn. Als bestuurslid lever ik graag mijn bijdrage aan deze partij en aan ons mooie dorp.

Bestuurslid

Pim van Buuren

Pim van Buuren

Bestuurslid

Ik ben Pim van Buren, ik ben geboren in Amersfoort en woon sinds 1974 in Woudenberg.

Ik ben meerdere jaren bestuurlijk betrokken geweest bij de voetbalvereniging Woudenberg en tennisvereniging ‘t Schilt. Daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar lid van GemeenteBelangen Woudenberg, waarvoor ik de laatste jaren (2014-2018) in de Gemeenteraad gezeten heb.

Vervolgens ben ik weer, net al voor de raadsperiode, in het bestuur toegetreden als algemeen lid.

Welkom op deze GBW-bestuurs pagina. Maak kennis en lees wat ons motiveert. Heb je een vraag, wil je lid worden of je als vrijwilliger inzetten? Neem dan contact met ons op. Niet twijfelen, gewoon doen.

Onze werkomgeving

We werken veelal vanuit huis, maar de raadsvergaderingen worden gehouden op het mooiste gemeentehuis van de regio. Overleggen van het bestuur en diverse werkgroepen vinden gewoon plaats vanaf de keukentafel bij onze raads- en bestuursleden die allemaal in het mooie Woudenberg wonen.