Het GBW-bestuur

Het team van Gemeentebelangen Woudenberg bestaat uit gedreven en gepassioneerde dorpsgenoten. Het GBW-bestuur bestaat uit 5 leden. Onder leiding van voorzitter Annette van der Ham worden de grote lijnen en het partijprogramma uitgezet. Wethouder Pieter de Kruif en 6 raadsleden zitten namens GemeenteBelangen Woudenberg in de gemeenteraad.

Voorzitter

Annette van der Ham

Annette van der Ham

Voorzitter

In het dagelijkse leven ben ik in de eerste plaats moeder van 3 prachtige kinderen, Stan, Rens en Mart. Ik werk bij Scholen in de Kunst in Amersfoort in de functie van Adviseur Personeel & Organisatie. Scholen in de Kunst is een centrum voor kunsteducatie in Amersfoort, Soest en Leusden.

Ik ben al sinds 1997 (toen was ik 25 jaar!) lid van GBW en ben van 1999 tot en met 2002 ook raadslid geweest. Ook heb ik tal van functies binnen het bestuur doorlopen. Sinds 2011 ben ik de trotse voorzitter van de mooiste partij van Woudenberg.

De kracht van onze partij ligt in de tomeloze inzet en betrokkenheid van onze fractieleden en wethouder en alle andere leden met het gevoel voor het “echte” Woudenberg.

Secretaris

Irene Houtsma

Irene Houtsma

Secretaris

Ik ben Irene Houtsma en woon sinds 2000 samen met mijn man en vier zonen met veel plezier in Woudenberg.

Ik ben in 2014 lid geworden van GemeenteBelangen omdat de gemeentepolitiek mij interesseert, en ik mij goed kan vinden in de doelstellingen van de partij. De gemeente bepaalt veel in een dorp, zeker nu ook in het kader van de decentralisaties de gemeente extra bevoegdheden en verantwoordelijkheid heeft gekregen in het sociale domein.

Gemeentebelangen streeft naar een levendig dorp, met een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten voor iedereen. En daar wil ik als lid van het bestuur graag mijn steentje aan bijdragen.

Penningmeester

Bert Wagensveld

Bert Wagensveld

Penningmeester

Ben geboren in 1956 in Scherpenzeel en sinds 1965 woonachtig in Woudenberg, ik woon samen en heb twee kinderen.
Ik ben ruim 25 jaar lid van GBW, en heb ruim twaalf jaar voor GBW in de Gemeenteraad mogen zitten, was daar gedurende ongeveer 8 jaar voorzitter van de Raadscommissie.
Ik vind het belangrijk dat er een partij als GBW binnen ons dorp bestaat die de belangen van alle Woudenbergers wil vertegenwoordigen, ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren.

Bestuurslid

Laura van Lambalgen

Laura van Lambalgen

Bestuurslid

Ik ben Laura van Lambalgen en in 1995 geboren in Woudenberg. Al 22 jaar woon ik met veel plezier in Woudenberg samen met mijn ouders, broer en broertje.

In 2016 heb ik de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit afgerond. Inmiddels ben ik werkzaam bij AV Werving en Selectie in Amersfoort en in september 2017 ga ik starten met de master Business Administration in Amsterdam.

Naast mijn maatschappelijke interesse vind ik de leefbaarheid van Woudenberg erg belangrijk. De taken en verantwoordelijkheden van een gemeente zijn met de decentralisatie in 2015 nog belangrijker en bepalender geworden. Als Bestuurslid van de GemeenteBelangen hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan een leefbaar dorp waar iedereen zich ‘Woudenberger’ voelt.

Welkom op deze GBW-bestuurs pagina. Maak kennis en lees wat ons motiveert. Heb je een vraag, wil je lid worden of je als vrijwilliger inzetten? Neem dan contact met ons op. Niet twijfelen, gewoon doen.

Onze werkomgeving

We werken veelal vanuit huis, maar de raadsvergaderingen worden gehouden op het mooiste gemeentehuis van de regio. Overleggen van het bestuur en diverse werkgroepen vinden gewoon plaats vanaf de keukentafel bij onze raads- en bestuursleden die allemaal in het mooie Woudenberg wonen.