Het GBW-bestuur

Het team van Gemeentebelangen Woudenberg bestaat uit gedreven en gepassioneerde dorpsgenoten. Het GBW-bestuur bestaat uit 5 leden. Onder leiding van voorzitter Ronald de Snoo worden de grote lijnen en het partijprogramma uitgezet. 4 raadsleden zitten namens GemeenteBelangen Woudenberg in de gemeenteraad, aangevuld met 2 vervangende commissieleden.

Voorzitter

Ronald de Snoo

Ronald de Snoo

Voorzitter

Ik ben Ronald de Snoo (36) en woon al sinds mijn 6e met veel plezier in Woudenberg. Ik ben getrouwd met Lian en de trotse vader van Vik (3) en Stan (0).

Ik studeerde communicatie in Arnhem en werkte daarna bij de KNVB, Rabobank en MKB Servicedesk. Vervolgens startte ik een ondernemersavontuur met het contentmarketingbureau Agency No9 en nadat dit bedrijf werd overgenomen door Van Spaendonck in Tilburg, ben ik vanuit daar actief.

Als student rolde ik de politiek in Woudenberg in en was ik namens GBW 8 jaar lang Gemeenteraadslid. Sinds een paar jaar ben ik voorzitter van de mooiste partij van Woudenberg en hoop ik zo mijn steentje bij te dragen aan ons prachtige dorp.

Secretaris

Bart Radstaake

Bart Radstaake

Secretaris

Mijn naam is Bart Radstaake, in 1963 in Winterswijk geboren en in 1973 in Woudenberg komen wonen.

Al vele jaren ben ik lid GemeenteBelangen Woudenberg. Na enige jaren alleen lid te zijn geweest ben ik daarna binnen het bestuur als penningmeester actief geweest. Na een aantal jaren de financiën beheerd te hebben ben ik in 2011 namens GBW toegetreden tot de Woudenbergse gemeenteraad.

Na 2 boeiende maar ook drukke periodes ben ik gestopt met het raadswerk en sinds een aantal jaren ben ik wederom toegetreden tot het bestuur. Ditmaal als secretaris.

In 1990 ben ik getrouwd met Margreet, een 100% Woudenbergse. Samen kregen we twee kinderen, het koningskoppel Mark en Britt.
Naast mijn hobby de plaatselijke politiek kun je mij wekelijks aantreffen op het sportpark waar ik de verrichtingen van mijn zoon op het voetbalveld bekijk. Daarnaast voorzie ik de supporters van een lekker hapje en drankje als ik als vrijwilliger achter de bar sta.

Een andere hobby die ik fanatiek beoefen is padel. Samen met een aantal vrienden spelen we wekelijks een potje om de keizers baard. Hiermee uiting geven aan de olympische gedachte van meedoen is belangrijker dan winnen. Waarbij aangetekend moet worden dat ik niet graag verlies.

Een andere bijdrage aan de samenleving is het schrijven van stukjes voor de LetOp Woudenberg. Naast de verslagen van sportwedstrijden schep ik er ook enig genoegen in om af en toe mijn mening over de Woudenbergse politiek te geven in de kolom ‘Lieve Moniek’.

Al ben ik dan niet geboren in Woudenberg ik kan er niet omheen dat ik mij hier volkomen thuis voel. Niet alleen als inwoner maar ook als lid van GemeenteBelangen Woudenberg. Een partij die onafhankelijk van de landelijke partijen er is voor alle Woudenbergers. Een gedachtengoed dat ik graag uitdraag.

Penningmeester

Bert Wagensveld

Bert Wagensveld

Penningmeester

Ik ben in Scherpenzeel geboren, maar woon sinds 1965 in Woudenberg. Ik heb twee zonen en woon samen.

Al meer dan 25 jaar ben ik actief lid van Gemeentebelangen Woudenberg. Ik heb 12 jaar in de gemeenteraad gezeten namens GBW en was daarvan 8 jaar voorzitter van de Raadscommissie. Een mooie en bijzondere taak.

Naast GBW ben ik druk met mijn werk als beleidsmedewerker personeel. Dit ben ik bij een stichting die financiële en personele administratie verzorgt voor scholen in het Speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden in het basis- en voortgezet onderwijs.

Ik vind het belangrijk dat er een lokale partij als Gemeentebelangen Woudenberg bestaat. Net als veel Woudenbergers, waardoor we met GBW al meer dan 20 jaar de grootste partij in Woudenberg mogen zijn. Als bestuurslid lever ik graag mijn bijdrage aan deze partij en aan ons mooie dorp.

Bestuurslid

Pieter de Kruif

Pieter de Kruif

Bestuurslid

Mijn naam is Pieter de Kruif.

Ik ben getrouwd met Yvonne en samen hebben we 2 zoons, Perry en Luuk.

Als geboren en getogen Woudenberger heb ik me onder andere als vrijwilliger altijd ingezet voor onze samenleving. Woudenberg is een prachtig dorp met mooie, betrokken en sportieve mensen.

Namens GBW heb ik me de afgelopen 22 jaar ingezet om de belangen van Woudenberg en alle Woudenbergers zo goed mogelijk inhoud te geven. Hoe kunnen we samen Woudenberg mooier en beter maken is daarbij altijd mijn uitgangspunt geweest.

Weten wat er speelt in het dorp en waar behoefte aan is, vind ik van groot belang. Maar ook de samenwerking met onze buurgemeenten is hiervoor belangrijk.

Voor mij GBW als lokale politieke partij in een dorp als Woudenberg dan ook van absolute meerwaarde. Geen landelijke partijthema’s waaraan we ons MOETEN houden. Nee, gewoon doen wat belangrijk is voor ons mooie dorp. Mijn Woudenberg.

Het was voor mij dan ook een logische stap om na mijn periode als raadslid en wethouder nu lid binnen het bestuur van GemeenteBelangen Woudenberg te zijn.

Naast bestuurslid van GBW werk ik als Verduurzamer bij een groot adviesbureau. Het verduurzamen van (maatschappelijk) vastgoed is een wettelijke en zeker ook een belangrijke en noodzakelijke taak en ik mag daar met en namens diverse opdrachtgevers aan werken.

Spreek me gerust aan als u vragen heeft.

Welkom op deze GBW-bestuurs pagina. Maak kennis en lees wat ons motiveert. Heb je een vraag, wil je lid worden of je als vrijwilliger inzetten? Neem dan contact met ons op. Niet twijfelen, gewoon doen.

Onze werkomgeving

We werken veelal vanuit huis, maar de raadsvergaderingen worden gehouden op het mooiste gemeentehuis van de regio. Overleggen van het bestuur en diverse werkgroepen vinden gewoon plaats vanaf de keukentafel bij onze raads- en bestuursleden die allemaal in het mooie Woudenberg wonen.